6/9/13

1η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ



Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το νεοσύστατο "Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κυπαρίσσου" η πρώτη χορευτική εκδήλωση , το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου, στο χωριό μας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα των προσδοκιών του συλλόγου με σημαντικότερη την παρουσία του κ Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού, του Αντιδημάρχου Ευσταθιου Τσούκαλου, της διευθύντριας της Πολιτιστικής Επιχήρησης του Δήμου Αγρινίου κ Βαγγελιώς Κραβαρήτη, των προεδρων των Τοποικών Κοινοτήτων  του πρώην Δήμου Παρακαμπυλίων καθώς και την παρουσία πολλών Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής. Η διασκέδαση και το κέφι δεν άργησε να φανεί!!!!

Χαμογελαστά πρόσωπα .... 
παιδικές φωνές .....................
παραδοσιακή μουσική ........ 
πλήθος από φουστανέλες ... 
άφθονη μπύρα ......................
πολλά δωρα.....................
άψογη συνεργασία μεταξύ των μελών..............

Ήταν τα χαρακτηριστικά της βραδιάς , η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς με αρκετούς πιτσιρικάδες του χωριού να βοηθάνε όπως μπορούν....












Η βραδιά ξεκίνησε με τον Αγιασμό του νεοσύστατου συλλόγου από τους  τοπικούς άρχοντες παρουσία όλων των κατοίκων του χωριού αλλά και των περιχώρων. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε το παιδικό χορευτικό του χωριού μας με μια όμορφη είσοδο που προκάλεσε ενθουσιασμό και κέρδισε τις εντυπώσεις. Σειρα είχαν τα χορευτικά που μας τιμησαν με την παρουσία τους, Οι Ρίζες και Το Χοροστάσι
























Μετά την ολοκλήρωση των χορευτικών , τα μέλη του συλλόγου , καθώς και οι επίτιμοι καλεσμένοι της εκδήλωσης, απηύθυναν χαιρετισμό αλλά και ευχές στο νεοσύστατο σύλλογο.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.......















                                                              ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου