3/3/14

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΙΩΤΩΝ


Το Σάββατο 1/1/2014 ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Πεντακορφιωτών διοργάνωσε την ετήσια κοπή πίτας στο κατάστημα του Κων/νου Κουτσούκη.

Φωτογραφία






 Ο παράδεισος γεμάτος! άφθονο φαγητό και ποτό, πλούσια δώρα και ο καιρός δεν εμπόδισε τους χορευταράδες να δώσουν ρεσιτάλ κάτω από την βροχή. Ο Σύλλογος Κυπαρίσσου εύχεται  στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου και στον Πρόεδρο Φίλιππο Φαρμάκη μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!!





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤ. ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ


Την Κυριακή 2/3/2014 άλλη μία πετυχημένη αποκριάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο φίλων της ιστ. μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του θεάτρου στο κέντρο ''Σκορπιός'' στην Ποταμούλα Αγρινίου.
 Διασυλλογική θα την χαρακτηρίζαμε την χθεσινή βραδιά, αφού σχεδόν όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής έδωσαν το παρόν και και απηύθυναν ο καθένας ξεχωριστά τον δικό τους χαιρετισμό προς τους προσκεκλημένους και έδωσαν τις ευχές προς τον Σύλλογο της Κορομηλιάς.

Τον λόγο πήρε ο  Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Σπυρέλης, ο οποίος ευχαρίστησε την Ποταμούλα για την φιλοξενία και εξήγησε ότι ο Σύλλογος της Κορομηλιάς αφορά την ιστορία και κατ' επέκταση όλους τους κατοίκους του πρώην Δήμου Παρακαμπυλίων.

Ακολούθησε βράβευση με τιμητική πλακέτα προς την ποδοσφαιρική ομάδα Α.Π.Σ. Κεραυνός Ποταμούλας για την προσφορά της ως τον μοναδικό αθλητικό Σύλλογο της περιοχής.
Στην συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις προς τους συμμετέχοντες στην ετήσια αναπαράσταση, της μάχης του Καραϊσκάκη στην Κορομηλιά, από τους Προέδρους των Τοπ. Κοινοτήτων και τους Προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Ευχάριστο, ζεστό, φιλικό κλίμα, καλό φαγητό, πολύ κρασί, πολλά δώρα, ατελείωτο παιχνίδι με τις σερπατίνες, πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα... και όχι μόνο αφού ανακαλύψαμε το ταλέντο στο τραγούδι των Προέδρων των Συλλόγων του Πεντακόρφου και της κορομηλιάς,  Φιλ. Φαρμάκη και Π. Σπυρέλη, αντίστοιχα!!!
Ευχαριστούμε τον Σύλλογο της Κορομηλιάς για την πρόσκληση και ευχόμαστε στον Πρόεδρο κ. Σπυρέλη και στο επιτελείο του να μετρά πολλές τέτοιες επιτυχίες στις εκδηλώσεις τους και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παραθετουμε φωτογραφικο υλικό απο την ''φωτογράφο'' μας και Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλογου Χούνης Στέλλα Πρωτογέρου...



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου